ZazouTotaal webdesign en online marketing

Website onderhoud

ZazouTotaal staat voor een all-inclusive service die je gemak en rust biedt! Wij nemen de taak op ons om je website te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat je voortdurend online zichtbaar en beschermd blijft. Onderhoud en support zijn onmisbaar voor een soepel lopende online aanwezigheid, iets dat wij je garanderen. We verzorgen de hosting van je website en zorgen ervoor dat je website technisch gezien altijd up-to-date is met WordPress.

webdesigner, webdesign, helmond, website laten maken, zazoutotaal, websitebureau, Google optimalisatie, website hoger in Google, webshop laten maken, online marketing bureau, betaalbare website, logo laten maken, logo ontwerper, grafisch design, grafisch ontwerper. dropschipping website, chat ai, chat gpt, blog artikelen schrijven, website onderhoud, Google reviews, radio reclame maken, cookies op mijn website, website winkel helmond. silvio van de Ven, Bas van Es, Elfi Maas

Veiligheid en SSL

Bij ZazouTotaal staat veiligheid boven alles! Met ons onderhoudspakket zorg je ervoor dat hackers geen voet aan de grond krijgen om je data te beschadigen of misbruik te maken van jouw online onderneming. Als wij je hosting regelen, is ons maandelijkse onderhoudspakket een vereiste.

Meer dan alleen een website

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, wij zorgen voor de updates van plugins, spamfilters, modules en CMS. Voor slechts € 25 per maand, kun je je zorgen over je online onderneming aan de kant zetten. Wij hebben alles onder controle!

Onze paketten

Website laten onderhouden?

Webhosting

11 Per maand
 • 24/7 online
 • Snelle laadtijd
 • Eigen SSL certificaat
 • Spamvrije e-mail
 • Betrouwbare service
 • Dagelijkse back-ups
 • 1 e-mail account

Onderhoud

25 Per maand
 • Wordpress updates
 • Dagelijkse back-ups
 • Plugin & thema updates
 • Beveiligings updates
 • Kleine website aanpassingen
 • Altijd GRATIS online support
Populair

Domein

14,95 Per jaar
 • Passend domein voor je website

reviews

Wat vinden onze klanten?

Belang van websiteonderhoud

Het regelmatig onderhouden van jouw website is essentieel om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Dit omvat het up-to-date houden van software, het regelmatig maken van back-ups en het beveiligen van de website tegen mogelijke bedreigingen zoals hackers.

Voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van websiteonderhoud aan professionals kan veel voordelen met zich meebrengen. Niet alleen bespaart het jou tijd en moeite, maar het zorgt er ook voor dat jouw website in goede handen is bij experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie.

Dus, waarom zou je het risico lopen om belangrijke aspecten van jouw website te verwaarlozen wanneer je het gemakkelijk en efficiënt kunt uitbesteden aan professionals die ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren? Dit kan uiteindelijk ook kosten besparen door mogelijke problemen in een vroeg stadium aan te pakken.

Belangrijkste punten:

 • Professionele expertise: Websiteonderhoudsbedrijven hebben de nodige kennis en ervaring om uw website optimaal te laten presteren.
 • Tijd en kosten besparen: Door het uitbesteden van websiteonderhoud kunt u zich richten op uw core business en bespaart u tijd en geld.
 • Beveiligingsupdates: Regelmatig onderhoud zorgt voor het installeren van beveiligingsupdates en beschermt uw website tegen mogelijke dreigingen.
 • Optimale prestaties: Continue monitoring en optimalisatie van de website zorgen voor een snelle en soepele gebruikerservaring.
 • Technische ondersteuning: Een professioneel onderhoudsteam staat klaar om eventuele technische problemen snel op te lossen en de website weer online te krijgen.

De risico’s van verouderde websites

Veiligheidsrisico’s

Wanneer een website verouderd is, loopt deze het risico om kwetsbaar te worden voor cyberaanvallen. Verouderde software en plugins kunnen potentiële ingangen bieden voor hackers om toegang te krijgen tot gevoelige gegevens. Dit kan leiden tot ernstige datalekken en reputatieschade voor uw bedrijf. Het is daarom van essentieel belang om regelmatig websiteonderhoud uit te voeren om de beveiliging van uw website te waarborgen.

Verlies van klantvertrouwen

Een verouderde website met trage laadtijden en verouderde inhoud kan leiden tot een verlies van klantvertrouwen. Klanten hechten veel waarde aan een professionele en up-to-date online aanwezigheid. Als uw website er verouderd uitziet, kan dit de geloofwaardigheid van uw bedrijf aantasten en potentiële klanten afschrikken. Door te investeren in regelmatig websiteonderhoud, kunt u vertrouwen opbouwen bij uw bezoekers en een positieve indruk achterlaten.

De voordelen van professioneel onderhoud

Deskundigheid en ervaring

Door websiteonderhoud uit te besteden aan professionals, ben je verzekerd van deskundigheid en ervaring op dit gebied. Het team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van je website heeft de juiste kennis en vaardigheden om eventuele problemen snel op te lossen en verbeteringen aan te brengen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling van je website en verhoogt de veiligheid en prestaties ervan.

Tijdsbesparing en efficiëntie

Met het uitbesteden van websiteonderhoud bespaar je niet alleen tijd, maar verbeter je ook de efficiëntie van je werkzaamheden. Professionals kunnen taken sneller uitvoeren en hebben de juiste tools en technieken tot hun beschikking om het onderhoud effectief te laten verlopen. Dit geeft jou de mogelijkheid om je te focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf, terwijl je website in goede handen is.

Wat omvat websiteonderhoud?

Regelmatige updates

Regelmatige updates aan uw website zijn van essentieel belang om de beveiliging en prestaties te waarborgen. Door regelmatig updates uit te voeren voor uw thema’s, plugins en andere software, blijft uw website beschermd tegen beveiligingsrisico’s en blijft deze soepel werken. Het uitbesteden van websiteonderhoud zorgt ervoor dat deze updates op tijd worden geïmplementeerd, zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken.

Back-ups en herstelstrategieën

Back-ups en herstelstrategieën zijn van cruciaal belang voor het geval er iets misgaat met uw website, zoals een hackpoging of een serverstoring. Door regelmatig back-ups te maken en een solide herstelstrategie te hebben, kunt u ervoor zorgen dat uw website snel weer online is zonder gegevensverlies. Het hebben van een professioneel team dat verantwoordelijk is voor het beheer van back-ups en herstelstrategieën, geeft u gemoedsrust en zekerheid.

Met regelmatige back-ups en een goed doordachte herstelstrategie wordt de kans op gegevensverlies geminimaliseerd en is uw website altijd beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen. Door deze taken aan experts over te laten, kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl uw website in goede handen is.

Kostenoverwegingen

Kosten van zelf onderhouden versus uitbesteden

Veel bedrijfseigenaren twijfelen vaak of ze het onderhoud van hun website zelf moeten doen of uitbesteden. Hoewel het zelf onderhouden van een website op korte termijn kosten kan besparen, is het belangrijk om te overwegen dat dit op de lange termijn niet altijd voordelig is. Het vereist regelmatige updates, beveiligingscontroles en back-ups, wat veel tijd en moeite kan kosten als je hier niet in gespecialiseerd bent.

Langetermijninvestering in je website

Het uitbesteden van het onderhoud van je website kan een langetermijninvestering zijn die zichzelf terugbetaalt. Door een professioneel team in te schakelen, ben je verzekerd van regelmatige updates, beveiligingschecks en het oplossen van problemen. Dit zorgt voor een stabiele en veilige website die goed presteert en betrouwbaar is voor je bezoekers.

Door te investeren in het uitbesteden van websiteonderhoud, kun je je als ondernemer richten op je core business en tegelijkertijd profiteren van een goed onderhouden online platform dat positief bijdraagt aan je merkimago. Het kan dus slim zijn om dit aspect aan professionals over te laten, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Conclusie

Samenvatting van de belangrijkste punten

Websiteonderhoud uitbesteden kan veel voordelen bieden. Door het regelmatig updaten en beveiligen van je website blijft deze optimaal presteren, worden beveiligingsrisico’s geminimaliseerd en blijft de inhoud relevant voor je bezoekers. Bovendien bespaar je tijd en heb je de mogelijkheid om te profiteren van de expertise van professionals op het gebied van webontwikkeling.

Eindoverwegingen

Het uitbesteden van websiteonderhoud is niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk in de snel evoluerende digitale wereld van vandaag. Door het overlaten van deze verantwoordelijkheid aan experts, bescherm je jezelf tegen mogelijke cyberaanvallen, technische storingen en verminder je de kans op het verlies van waardevolle gegevens. Bovendien kan het je helpen om je te concentreren op je kernactiviteiten en zo je bedrijf te laten groeien.

Als je wilt dat je website succesvol blijft en je gemoedsrust wilt hebben, is het verstandig om websiteonderhoud uit handen te geven aan professionals die weten wat ze doen. Zo kun je vol vertrouwen focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

FAQ

V: Waarom is het verstandig om websiteonderhoud uit handen te geven?

A: Het uitbesteden van websiteonderhoud zorgt ervoor dat professionals met de juiste kennis en ervaring uw website regelmatig kunnen bijwerken en beveiligen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

V: Wat zijn de voordelen van regelmatig websiteonderhoud?

A: Regelmatig websiteonderhoud zorgt voor verbeterde beveiliging, optimale prestaties, up-to-date inhoud en een betere gebruikerservaring, wat kan bijdragen aan het behouden van een goede online reputatie.

V: Welke taken vallen onder websiteonderhoud?

A: Websiteonderhoud omvat taken zoals software-updates, back-upbeheer, beveiligingscontroles, inhoudsbeheer, snelheids- en prestatieoptimalisatie, en het oplossen van eventuele technische problemen.

V: Hoe kan slecht onderhouden van een website schadelijk zijn?

A: Een slecht onderhouden website kan leiden tot beveiligingskwetsbaarheden, verminderde prestaties, verouderde inhoud en een slechte gebruikerservaring, wat uiteindelijk kan leiden tot een verlies van klanten en geloofwaardigheid.

V: Hoe kies ik het juiste bedrijf voor websiteonderhoud?

A: Bij het kiezen van een bedrijf voor websiteonderhoud is het belangrijk om te letten op hun ervaring, expertise, klantenservice, prijsstelling en de aangeboden diensten om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget.