Websites bij ZazouTotaal

Betaalbare Kwaliteit

ZazouTotaal ontzorgt je volledig in jouw online marketing, met succesvolle en doelgerichte websites en webshopsVal op met jouw ondernemingWebsite laten maken

Laat ons jouw website maken. Niet alleen zorgen wij voor een aantrekkelijk ontwerp, maar wij zorgen er ook voor dat je website goed zichtbaar blijft op Google, en dat alles voor een zeer betaalbare prijs.

Vertel ons je wensen

Je droom website begint bij ZazouTotaal

 • Z

  Bouw je podium

  Een website vertelt jouw dienst en/of product. Je verhaal heeft luisteraars, of in dit geval lezers nodig. Eerst moet er een podium worden gebouwd, zodat iedereen je goed ziet en hoort. Dan is het de kunst, om mensen te boeien. Je verhaal mag mooi gepresenteerd worden met sterke inhoud. Het mag aanzetten tot actie. Er is een totaalpakket nodig om klanten te binden. Herkenbaarheid met een onderscheidend vermogen, waar men meer van wil weten. Uitstraling is het begin, vertrouwen is het doel. Als gespecialiseerde webdesigners, bouwen wij, of verbeteren we jouw ‘podium’ en mag jij het stralende middelpunt zijn.

 • Z

  De mooiste etalage

  Jouw webshop scrollen ze toch niet voorbij? Niet als ZazouTotaal deze heel mooi en overzichtelijk inricht. Ieder product krijgt een pakkende omschrijving met prijs. Laat klanten die winkelmand maar goed vullen! In WordPress bouwen wij een gebruiksvriendelijke webshop. We voegen natuurlijk ook de koppeling voor het betalingsverkeer toe. Je kunt meteen van start. Gooi die winkel maar open! Wij zorgen ervoor, dat jouw winkel eruit knalt in ‘de drukke winkelstraat.’

 • Z

  Op stap met Google

  We beginnen even met de nodige beveiliging. Hackers laten we niet toe. De websites/webshops, voorzien wij gratis van het SSL-certificaat. Bezoekers kunnen jou veilig en vertrouwd opzoeken. Met ons Hosting- en onderhoudspakket, voeren wij geregeld updates uit en zorgen wij ervoor, dat jouw website het gewoon altijd goed doet. Je hoeft je nergens druk om te maken. Concentreer je op je eigen business en wij doen de rest! Google is heel slim, maar wij ook. Om hem bij te blijven, is expertise nodig. Je wil altijd goed vindbaar zijn en blijven toch? Laat ons maar op stap gaan met Google, wij maken jou belangrijk.

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website of webshop laten maken website actie

Metamorfose

Laat je huidige website opfrissen

Veel ondernemers hebben al een website. Misschien ooit wel zelf gemaakt, of door een specialist gebouwd. Niets mis mee, maar is je website nog van deze tijd? Omschrijft het nog steeds alle diensten, de huidige teamleden, je producten, etc.?

ZazouTotaal kijkt graag met je mee. Wij steken je website of webshop, graag in een nieuw jasje. Google optimalisatie en pakkende SEO-teksten en mooi grafisch design, zijn onmisbare elementen, die wij weer toevoegen. Je bent weer helemaal up-to-date!

Ontdek

Zazou Totaal

‘Volledig webdesign en marketing onder 1 winkeldak,
ZazouTotaal is er voor jouw gemak’

 • N

  Gratis SSL-Certificaat

 • N

  Vindbaar en betrouwbare websites

 • N

  SEO-teksten die pakken

 • N

  Scherpe prijzen

Onze tarieven

De scherpste tarieven maken het mogelijk

ZazouTotaal heeft zeer scherpe prijzen, met een betrouwbare en vakkundige dienstverlening.

Website Basic

Met dit Basis website pakket maak jij online een professionele indruk.

€ 899
 • Complete website in huisstijl

 • Goed vindbaar in Google

 • Binnen 14 dagen online

 • Altijd GRATIS support

Website Premium

Complete website op maat, inclusief Google geoptimaliseerde website teksten.

€ 1299
 • Op maat en volledig naar wens

 • Incl: alle website teksten

 • Binnen 2 tot 4 weken online

 • Geoptimaliseerd voor Google

Website Excellent

In dit Excellent websitepakket worden al je website wensen vervuld.

€ 1999
 • Exclusive pro modules en plugins

 • Incl: alle website teksten

 • Binnen 4 tot 6 weken online

 • Persoonlijke ondersteuning

Bekijk onze website portfolio

Stef Ekkel Automaten

Wordpres CMS + Divi Builder

Stef Ekkel Amusementsautomaten is een klein familiebedrijf welke is opgericht in 1983 door Stef Ekkel Sr. onder de naam Kamper Automatenhandel. 

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google Online marketing uitbesteden

Tuinaanleg Jeroen Cuppen

WordPress CMS + Divi Builder

Je wilt een tuin die compleet van A tot Z is aangelegd? J.Cuppen tuinaanleg gaat graag voor je aan de slag. Mijn specialiteit is het compleet aanleggen van tuinen.

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google Online marketing uitbesteden

Op stoom Deatailing

WordPress CMS + Divi Builder

Op Stoom Car Detailing, is een gespecialiseerd bedrijf, voor in- en exterieure reiniging en bescherming van uw auto, zodat deze langdurig zijn waarde behoudt.

Bereik je doel online en focus je op je bedrijfsmatige activiteiten

Kies ZazouTotaal voor optimale webhosting en onderhoud

ZazouTotaal bied je de rust om dat mogelijk te maken. We maken je website volledig zoals jij wil. Een OnePage website behoort ook tot de mogelijkheden. We staan met gratis Support voor je klaar. Een probleem is voor ons geen probleem.

“De beste reclame, ben je zelf!”

Marketing is leuk! Zie jij je onderneming al op groot beeld of hoor je dit als reclame op de radio? Ook voor de beste campagnes kun je bij ons terecht!

Laat onze grafisch designer jouw logo, huisstijl, flyers en brochures maar ontwikkelen. Gegarandeerd dat jij trots bent. Mensen gaan je herkennen en weten je makkelijker te vinden. Klantgericht is doelgericht!

Met ons onderhouds abonnement wordt jij voor 100% ontzorgt.

Kies ZazouTotaal voor optimale webhosting en onderhoud

ZazouTotaal biedt jou complete service en gemak! Laat je website/ webshop door ons bouwen. Online blijf je zichtbaar en veilig in beeld. Onderhoud en support is altijd nodig om functioneel online te blijven. ZazouTotaal regelt jouw websitehosting en houdt je website/webshop technisch up-to-date in WordPress. Regelen wij je Hosting, dan is het maandelijkse onderhoudspakket bij ons verplicht. Je wordt totaal ontzorgt door Plugins- spamfilter- modules- en CMS-updates. Voor € 36.00 per maand, ken je geen zorgen meer over je online business.

Vraag en antwoord

Stomme vragen bestaan niet

Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

ZazouTotaal doet niet moeilijk. We zijn er voor iedereen die een betaalbare en functionele website wil.

Hoe komt je onderneming tot zijn recht?

Dat is de vraag die elke ondernemer bezighoudt. Blijf daarom altijd veilig en opvallend zichtbaar, met onze service.

Is ZazouTotaal goed bereikbaar?

Onze winkel is 6 dagen per week geopend. Onze service staat bekend om vlotte service en snelle reacties. Lees de reviews en je weet alles.

Is ZazouTotaal betrouwbaar in specialisme?

Wij hebben plezier in ons vak. Niet voor niets zijn we al jarenlang een betrouwbaar partner in webdesign en marketing voor vele klanten.

Updaten en alles weten?

Met ons aanbod in Hosting en onderhoud, voor een scherpe prijs per maand, zit je safe!

Is echt alles bij Zazou te regelen?

Ja! We bouwen, renoveren en zelfs fotograferen doen we allemaal voor een prijs, waar je als ondernemer verder mee kunt.

Wij zijn blij met onze tevreden klanten

We doen wat we beloven. Dat doen we al jarenlang. We begrijpen het belang van een sterke website/webshop maar al te goed.

Dat is onze kracht, dat is onze missie!

Vakman met verstand van zaken
Silvio is creatief, vriendelijk, heeft verstand van zaken en loopt altijd een stapje voor.
Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons ging helpen bij onze online vindbaarheid.
Naar een tijdje zoeken kwamen wij uit bij Silvio van Zazou totaal, hiervan hebben wij geen seconden spijt.

Yvonne Haarsma

My Design Floors

ZazouTotaal heeft voor een perfecte goed uitziende en praktische website gebouwd met een mooi en overzichtelijk design. Alles is helemaal correct volgens afspraak verlopen en hiermee heeft ZazouTotaal een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf geleverd. Perfecte vriendelijke service en uitleg. Een aanrader!

Casper Janssen

Hit-it Music
Betrouwbare partner in webdesign
Silvio heeft de bouw van onze website overgenomen van een andere partij, waar we niet zo’n fijne ervaringen mee hadden.
Ondanks dat hij met een lastig ontwerp van onze designer moest werken, ging hij de uitdaging aan, met uitstekend resultaat. Silvio is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

Maartje Horsman

Enter next Level

Zazou Totaal is een top bedrijf! Zeker een aanrader! De service is perfect, ze helpen je overal bij en reageren bijna direct op de mail! Ze staan letterlijk 24/7 voor je klaar! Ik ben zeer tevreden over Zazou Totaal! Bedankt Silvio voor alle goede zorgen!

Nana van Veghel

By Nana's

We zijn super blij met onsze nieuwe site. Mooi strak en modern. De samenwerking ging soepel en ze weten wie je bent als je belt je bent geen nummer.Als er problemen zijn wordt dit ook snel opgelost. Ook als we iets op de site willen hebben wordt dit opgelost.Fijne samenwerking.Bedankt zazou.

Robin Wegereef

Grillhouse By Onsz