Webshops bij ZazouTotaal

Webshop starten

Gemak dient de mens! Winkelen vanuit je luie stoel is luxe. ZazouTotaal bouwt jouw webshop gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.De weg naar online succesWebshop laten maken

In het digitale tijdperk is een webshop onmisbaar voor elke onderneming. Bij ZazouTotaal ben je verzekerd van online succes. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van webshops bieden wij jouw een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en doelen. Van gebruiksvriendelijk design tot effectieve marketingstrategieën, wij helpen jouw bedrijf groeien en bloeien in de online wereld. Maak vandaag nog de stap en laat jouw webshop realiseren door ZazouTotaal, jouw betrouwbare partner op weg naar succes.

Wordt ook online succesvol

Je webshop succes begint bij ZazouTotaal

 • Z

  Richt je winkel mooi in

  Met onze webshops gebouwd in Woo-Commerce, is je one webwinkel een feit. We weten wat belangrijk is om klanten aan te trekken. Maar ook, hoe zij gemakkelijk jouw collectie kunnen zien en bestellen. Je kunt heel eenvoudig je producten uploaden en sales promoten. Je bent een ondernemer en geen aannemer. Zo kun je de rollen dus goed verdelen. Wij maken je winkel en werken deze helemaal strak af in design en teksten. Jij richt de winkel in, met je prachtige producten. Verkopen maar!

 • Z

  Verkoopstrategie

  Een gepersonaliseerde webshop heeft expertise nodig. Een doelmatig, vooruitgedacht plan om je verkoop tot een succes te maken. ZazouTotaal denkt graag met je mee,om strategische doelen te verwerken in je webshop. Wat is bijvoorbeeld jouw onderscheidend vermogen? Hoe gaan we dat het beste etaleren? Grafisch en tekstueel, zijn er volop mogelijkheden bij ons. Advies op maat voor het beste resultaat. Wij hebben sinds 2004, de expertise in huis om jou te voorzien van een webshop, waar niemand zomaar voorbij scrolt.

 • Z

  Vriendelijke en vindbaar

  Vriendelijkheid, daar houden klanten van. Jouw webshop, is door ons goed te vinden in Google. Klanten komen lekker bij je shoppen. We maken de webshop vriendelijk en overzichtelijk, met gebruiksgemak op alle mobiele apparaten. Je kunt een onbeperkt aantal producten toevoegen en de bestelstatus afwerken. Reken maar, dat je het nog druk krijgt.  

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken

Funshoppen

Volle winkelmandjes

Je kunt er niet genoeg van krijgen

Je verkoop stijgt met een webshop, dat klanten je goed kunnen vinden. De mond- op mondreclame gaat dan snel. Helemaal als ZazouTotaal jouw marketing regelt. Daarover lees je alles op onze pagina: Marketing. We willen voorafgaand aan het maken van de webshop, natuurlijk eerst alles van je weten. Geef ons relevante informatie over je onderneming en je producten.

Wij richten ons op jouw doelgroep. Als we het concept klaar hebben, dan bespreken we samen het resultaat en nemen we rustig alles met je door. De webshop gaat pas online, als je helemaal tevreden bent. Je hebt geen omkijken meer aan de snelheid en gemak van je webshop, want wij regelen natuurlijk ook de updates en alles wat met het onderhoud te maken heeft. Je mooie winkel verdwijnt niet in de massa, want wij houden deze hoog genoteerd in Google.

Maatwerk webshops

Verbeter je Webshop

Als je al een webshop hebt, is het niet altijd nodig om een hele nieuwe te laten maken. Kom bij ons langs en we kijken er samen naar. De webwinkel kan naar jouw wensen worden verbeterd. Een al wat oudere webshop, is vaak aan een ‘opknapbeurt’ toe. Kies de vormgeving en design, dat past bij je huisstijl en logo! Zo ben je goed herkenbaar. Heb je nog geen logo en/of eigen huisstijl? Ook daar helpen wij je mee, met onze ervaren grafische vormgevers, die gevoel en expertise voor styling hebben. Kies ZazouTotaal ook voor het verbeteren van je huidige webswinkel.

 • N

  Sprankelend design

 • N

  Vrijblijvend advies

 • N

  Meer bezoekers en omzet

 • N

  Gratis support

Onze tarieven

De scherpste tarieven maken het mogelijk

ZazouTotaal heeft zeer scherpe prijzen, met een betrouwbare en vakkundige dienstverlening.

Webshop Basic

Basis Woocommerce configuratie

€ 1499
 • Template in jouw huisstijl

 • Onbeperkt producten toevoegen

 • Inclusief Mollie betaalkassa

 • Facturen en pakbonnen

Webshop Premium

Premium Woocommerce configuratie

€ 1999
 • Template op maat

 • Pro plugins

 • Makkelijk zelf aanpassen

 • Inclusief Mollie betaalkassa

 • Facturen en pakbonnen

 • Onbeperkt producten toevoegen

 • Google optimalisatie

Webshop Excellent

Excellent woocommerce configuratie

€ 2499
 • Template op maat

 • Pro+ plugins

 • Makkelijk zelf aanpassen

 • Inclusief Mollie betaalkassa

 • Facturen en pakbonnen

 • Onbeperkt producten toevoegen

 • Google optimalisatie

 • Maatwerk configuraties

Bekijk onze webshop portfolio

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google Online marketing uitbesteden

By Nana's

Wordpres CMS + Divi Builder

Ontdek trendy en populaire dameskleding merken bij By Nana’s – zowel online als in onze winkel. Wij bieden de nieuwste stijlen en een persoonlijke winkelervaring.

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google Online marketing uitbesteden

Red-Exclusive

WordPress CMS + Divi Builder

Red Exclusive heeft naast deze online webshop, ook nog een fysieke winkel in het centrum van Rosmalen. Verkoop van populaire merken dames en heren kleding.

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google Online marketing uitbesteden

Alberto Bellini

WordPress CMS + Custom Theme

Na bijna 30 jaar een gespecialiseerde store in het centrum van Eindhoven, zet Alberto Bellini de koers verder in het luxe handwerk segment. 

Laat onze producten het middelpunt zijn

Met ZazouTotaal onderneem je, zoals het hoort

“Winst maken door kwaliteit, is nooit verloren tijd”

Je wil als ondernemer vooral laten zien, dat je niet zomaar de eerste de beste bent. Jij biedt kwaliteit en service. Voordat klanten dat werkelijk gaan ervaren, zul je ze online moeten overtuigen. Artikelen in een webshop, dat snel gevonden wordt in Google, goed oogt en ook nog eens mooie producten heeft, worden gemakkelijk besteld. ZazouTotaal weet hoe marketing voor je gaat werken. Begin met een prachtige Webshop. Wij staan voor je klaar!

Met ons onderhouds abonnement wordt jij voor 100% ontzorgt.

Kies ZazouTotaal voor optimale webhosting en onderhoud

ZazouTotaal biedt jou complete service en gemak! Laat je webshop door ons bouwen. Online blijf je zichtbaar en veilig in beeld. Onderhoud en support is altijd nodig om functioneel online te blijven. ZazouTotaal regelt jouw webshop hosting en houdt je webshop technisch up-to-date in WordPress. Regelen wij je Hosting, dan is het maandelijkse onderhoudspakket bij ons verplicht. Je wordt totaal ontzorgt door Plugins- spamfilter- modules- en CMS-updates. Voor € 49.00 per maand, ken je geen zorgen meer over je online business.

Vraag en antwoord

Stomme vragen bestaan niet

Hoelang duurt een webshop bouwen?

ZazouTotaal begrijpt, dat tijd geld is. Wij maken jouw webshop daarom niet alleen keigoed, ook snel. Productietijd is 4 tot 6 weken. Spoed opdrachten zijn altijd bij ons bespreekbaar.

Hoe zorg ik ervoor, dat mijn webshop voor klanten snel en functioneel blijft?

Door onze service, onderhoud en gratis Support. We laten je niet zomaar gaan na het bouwen van je webshop. We passen op je winkel!

Kan ik ook buiten kantoortijden, vragen om Support?

Ook wij hebben slaap nodig. We hebben echter geen nine to five mentaliteit. Support wat niet kan wachten, mag ook na kantoor/winkeltijd. Daarom zijn wij dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur (ook in het weekend)

Worden mijn specifieke wensen meegenomen?

Als ervaren specialisten in webdesign en marketing, weten wij dat geen enkele ondernemer gelijk is, maar eigenlijk iedereen uniek met zijn product. Zo zien wij ook elke nieuwe opdracht, persoonlijk en uniek.

Is een webshop laten maken of verbeteren duur?

Zazoutotaal heeft zeer scherpe prijzen. Wij richten ons op ondernemers in het MKB. Een investering als een webshop hoort eerlijk en betaalbaar te zijn. Daar staan wij voor!

Wordt alles goed en begrijpelijk uitgelegd?

De webshop wordt gemaakt in WordPress met WooCommerce. Gegarandeerd professioneel en gebruiksvriendelijk. We nemen alles begrijpelijk met je door, zodat jij thuis direct je winkelvoorraad kunt uploaden en je bestellingen kunt verwerken. Kassa!  

ZazouTotaal heeft veel tevreden klanten, lees onze reviews.

Niet alleen wij hebben tevreden klanten, maar de klanten van ondernemers, met een webshop bij ZazouTotaal ook! 

Vakman met verstand van zaken
Silvio is creatief, vriendelijk, heeft verstand van zaken en loopt altijd een stapje voor.
Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons ging helpen bij onze online vindbaarheid.
Naar een tijdje zoeken kwamen wij uit bij Silvio van Zazou totaal, hiervan hebben wij geen seconden spijt.

Yvonne Haarsma

My Design Floors

ZazouTotaal heeft voor een perfecte goed uitziende en praktische website gebouwd met een mooi en overzichtelijk design. Alles is helemaal correct volgens afspraak verlopen en hiermee heeft ZazouTotaal een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf geleverd. Perfecte vriendelijke service en uitleg. Een aanrader!

Casper Janssen

Hit-it Music
Betrouwbare partner in webdesign
Silvio heeft de bouw van onze website overgenomen van een andere partij, waar we niet zo’n fijne ervaringen mee hadden.
Ondanks dat hij met een lastig ontwerp van onze designer moest werken, ging hij de uitdaging aan, met uitstekend resultaat. Silvio is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

Maartje Horsman

Enter next Level

Zazou Totaal is een top bedrijf! Zeker een aanrader! De service is perfect, ze helpen je overal bij en reageren bijna direct op de mail! Ze staan letterlijk 24/7 voor je klaar! Ik ben zeer tevreden over Zazou Totaal! Bedankt Silvio voor alle goede zorgen!

Nana van Veghel

By Nana's

We zijn super blij met onsze nieuwe site. Mooi strak en modern. De samenwerking ging soepel en ze weten wie je bent als je belt je bent geen nummer.Als er problemen zijn wordt dit ook snel opgelost. Ook als we iets op de site willen hebben wordt dit opgelost.Fijne samenwerking.Bedankt zazou.

Robin Wegereef

Grillhouse By Onsz