Boost je verkoop:

Jouw webshop als krachtige omzetgenerator

Ontwerp zonder titel 2023 06 18T122353.632

Kom hoger in Google met onze:

Google website test

Voor info bel:

0492-236 015

Webshop laten maken

Ontketen je online onderneming:
begin jouw professionele webshop hier

Bij ZazouTotaal erkennen we dat de basis van succesvol online zakendoen ligt in een webshop die uitstekend presteert qua conversie. Hier begint jouw online winkelavontuur, gefaciliteerd door ons deskundige team dat niet alleen een visueel aantrekkelijke en intuïtieve webshop voor je kan maken, maar ook een omgeving die je met gemak zelf kunt beheren en personaliseren. Met onze begeleiding wordt jouw webshop meer dan slechts een digitale showcase, maar een krachtige springplank naar groei en succes. Dus ons kun je met een gerust hart jouw webshop laten maken.

5 1

Meer dan alleen een webshop,

Bij ZazouTotaal weten we dat jouw website het kloppend hart van jouw succes kan zijn. Door het creëren van doelgerichte ontwerpen en een gebruikersvriendelijke interface, bouwen we websites die klanten intrigeren en tot actie aanzetten. Wij verzekeren dat jouw website niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een effectief instrument in jouw onderneming.

Met enthousiasme en professionaliteit benutten we onze expertise voor jouw digitale succes.”

1 5

Content Creatie van A tot Z

Bij ZazouTotaal zijn we doorgaans gewend te werken met teksten en beeldmateriaal dat je ons aanlevert. We erkennen echter dat het opstellen van krachtige, resultaatgerichte teksten een speciale expertise vereist.

Wil je dat je website naadloos aansluit op de taal van je doelgroep? Wil je je bezoekers stimuleren tot onmiddellijke actie? Overweeg dan om ZazouTotaal je teksten te laten opstellen. Wij waarborgen dat de teksten op je website zowel converteren als goed scoren op zoekmachines.

Uiteraard gaan we altijd in overleg met jou te werk en bieden we je vooraf een heldere prijsopgave.

triangle right bottom 1

Reviews

Klanten reviews

Onze webshop tarieven

Webshop laten maken vanaf € 1499,-

Basic webshop

€ 1499,-

+ € 49,- per maand voor
webhosting en onderhoud

Overzichtelijke webshop

Doelgroep gericht

Vindbaar in Google

Mooi op mobiel en tablet

Ontwerp in jouw huisstijl

Mollie betaalmodule + iDeal

Voorraad beheer

Pakbonnen en facturen

Groeiadvies op maat

Het Basic webshop Pakket van ZazouTotaal is ontworpen met het idee van eenvoud en doeltreffendheid. Ondanks zijn eenvoud, biedt dit pakket een webshop met een hoge potentie en is deze speciaal geoptimaliseerd voor conversie.

Lever ons jouw producten en visuele content – wij nemen de zorg op ons om deze professioneel te integreren in jouw nieuwe webshop. Zo creëren we een oogstrelende, gebruiksvriendelijke en zoekmachine-geoptimaliseerde webwinkel voor jouw bedrijf.”

Meest gekozen

Premium webshop

€ 1999,-

+ € 49,- per maand voor
webhosting en onderhoud

Alles van Basic

Snelheids optimalisatie

Beter vindbaar in Google

Realtime website statistieken

Diverse Pro plugins

Groeiadvies op maat

Altijd GRATIS helpdesk

Je streeft ernaar je online etalage te upgraden. Ons Premium webshop Pakket is precies wat je zoekt. Dit pakket is speciaal samengesteld voor degenen die meer verwachten van hun webshop. Misschien wil je meer dan alleen producten aanbieden, zoals het benutten van diverse uitbreidingen en modules, of een hybride webshop-website opzetten.

Wij leveren niet alleen de bouw van je webshop, maar denken ook proactief met je mee over hoe je webshop het beste kan functioneren om jouw specifieke doelen te bereiken. Met ons Geavanceerd Pakket, gaan we een stap extra om je conversieratio’s te verhogen en je online succes te vergroten.

Excellent webshop

€ 2499,-

+ € 49,- per maand voor
webhosting en onderhoud

Alles van Basis en Primium

Schrijven info pagina teksten

Website geheel naar wens

Google geoptimaliseerd

Professionele stockfoto’s

Groeiadvies op maat

Voor de ondernemers met een visie die het maximale uit hun online vitrine willen halen, presenteren we het Excellent Pakket. Dit pakket is specifiek gecreëerd voor bedrijven die een unieke en op maat gemaakte webshop willen die volledig is afgestemd op hun merk en doelen.

Ons toegewijde team van creatieve talenten zet zich in om jouw visie tot leven te brengen en je webwinkel naar een overweldigend succes te leiden.

Wij nemen alle zorgen volledig uit handen.

Compleet onderhoudspakket voor Woocommerce webshops

ZazouTotaal staat voor een all-inclusive service die je gemak en rust biedt! Wij nemen de taak op ons om je webshop te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat je voortdurend online zichtbaar en beschermd blijft. Onderhoud en support zijn onmisbaar voor een soepel lopende online aanwezigheid, iets dat wij je garanderen. We verzorgen de hosting van je webshop en zorgen ervoor dat je webshop technisch gezien altijd up-to-date is met WordPress.

Bij ZazouTotaal staat veiligheid boven alles! Met ons onderhoudspakket zorg je ervoor dat hackers geen voet aan de grond krijgen om je data te beschadigen of misbruik te maken van jouw online onderneming. Als wij je hosting regelen, is ons maandelijkse onderhoudspakket een vereiste.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, wij zorgen voor de updates van plugins, spamfilters, modules en CMS. Voor slechts € 49,-* per maand, kun je je zorgen over je online onderneming aan de kant zetten. Wij hebben alles onder controle!

* Deze maandelijkse kosten worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht.

Webhosting webshop

Lekker snelle VPS hosting inclusief:

24/7 online

Snelle laadtijd

Beveiligde (SSL) servers

Eigen SSL certificaat

Spamvrije e-mail

Betrouwbare betrokken service

Geen setup kosten

Dagelijkse back-ups

1 e-mail account

Webhosting € 19,- per maand

Extra opties:

Extra E-mail accounts € 4,- p/m

domeinnamen vanaf € 14,95 p/j

Webshop onderhoud

Je website altijd up-to-date

Updates CMS (WordPress)

Webshop back-up (dagelijks)

Backup database (dagelijks)

Backup e-mail (dagelijks)

Plugin en thema updates

Woocommerce Updates

Mollie en iDeal updates

Beveiligingsupdates

Kleine website aanpassingen

Gratis online support

Onderhoud € 30,- per maand

Unieke tijdelijke actie

Zomeraanbieding: compleet website starterspakket

Wij werken o.a. met:

Worddpress
WooCommerce
Elegant themes logo
convertkit long 1
Ahrefs Logo 1