Webdesign workshops

Je eigen website of webshop bouwen

Leer in één dag je eigen website of webshop bouwen met de workshop van ZazouTotaalWord de online expertEen website maken doe je zelf!

Boek een workshop bij ZazouTotaal en we leren je hoe je zelf een website of webshop bouwt in WordPress en Woocommerce.

Iedereen kan het

Je leert het allemaal bij ZazouTotaal

 • Z

  Workshop WordPress website maken

  Hoe gaaf is het, als je zelf je website hebt gemaakt, dat vindbaar is en een professionele uitstraling heeft. Met onze workshop is het mogelijk. Een website maken is één, een veilige, snelle en opvallende voor Google en dus klanten, is twee. Wij leren je dit allemaal! De workshop wordt gegeven in onze gezellige websitewinkel in Helmond. Wij geven de workshop 1 op 1, zodat er genoeg aandacht is voor jou als cursist. Iedereen kan de workshop volgen. Dus ook, als je echt nog geen kennis hebt. Wij zijn er voor jou om alles duidelijk aan je uit te leggen. De dag is super leerzaam en heel gezellig bij ons. We zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee en een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag, heb je jouw eigen professionele website online. Dan weet je ook, hoe je zelf de website kunt aanpassen wanneer je wil. Foto’s uploaden, content aanpassen, je website blijft up-to-date want jij past dit gemakkelijk aan wanneer je wil.  Met deze workshop investeer je in business en in jezelf.

 • Z

  Workshop Woocommerce webshop maken

  Een webshop bouwen doe je zelf! Net als het wisselen van je assortiment dat je online wil verkopen. Het is mogelijk als je bij ZazouTotaal een workshop hebt gevolgd. Wij leren je in één dag een webshop bouwen met Woocommerce van WordPress; een gebruik – en zoekmachinevriendelijk managementsysteem. De eendaagse workshop wordt gegeven in onze websitewinkel in Helmond. We plannen de workshop bewust met niet meer dan één cursist in. Zo hebben we de tijd voor jou en leren we je alles. Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Start je eigen online droomwinkel en richt deze zelf in. Na deze hele gezellige dag, is je voorraad altijd bijgewerkt en pas je de content professioneel aan in je zelfgebouwde webshop.

 • Z

  Workshop Website of webshop verbeteren

  Is je website of webshop nog prima, maar heb je weinig bezoekers en conversie? In onze eendaagse workshop leren we je alles en ben je daarna zichtbaar en wel effectief online. Samen gaan we ons richten op SEO-optimalisatie. Je leert hoe je de vindbaarheid van je website kunt vergroten. De workshop is bij ons in de websitewinkel in Helmond. We hebben alle expertise en aandacht voor jou als cursist en natuurlijk je website of webshop. Reserveer je VIP plek! Wij bieden elke workshop 1 op 1 voor optimale kennisoverdracht.

Investeer in je online toekomst

De beste workshop voor je onderneming

Als je denkt dat het onmogelijk is om je eigen website of webshop te bouwen en ook nog zelf te onderhouden, dan weten wij wel beter. Zelfs al ben je een digibeet. Samen gaan we stap voor stap door het hele programma heen. WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. We hebben al veel cursisten mogen begeleiden. In onze grote websitewinkel is voldoende ruimte en rust en bovendien is het ook erg sfeervol. Wij maken al websites en webshops sinds 2004 en zijn experts in Marketing en Webdesign. We geven graag iedere ondernemer onze kennis door. We gunnen het jou om altijd geüpdatet en zichtbaar online te blijven.

Website onderhouden

Doe je lekker zelf na de workshop bij ZazouTotaal

Een website of webshop bouwen, hoe pak je dat aan? Loop je vast of begin je er niet eens aan? Dat begrijpen wij best. Autorijden kun je ook pas na een paar lessen, (de meeste dan). Van een workshop bij ZazouTotaal profiteer je direct en jarenlang. Want als je eenmaal weet hoe het werkt, dan blijf jij online ‘bij de tijd’. Elke keer als je een nieuw product wil toevoegen aan je webshop bijvoorbeeld, is dat peanuts. Houd je winkel aantrekkelijk. Wachten is niet goed voor de klant en niet voor jouw onderneming. Wij laten je natuurlijk niet helemaal los na de workshop. Wij bieden GRATIS support. Jouw eigen gecreëerde website/ webshop blijft goed vindbaar, veilig en razendsnel.

ZazouTotaal

De allerleukste opleiding

Profiteer van de ruim 20 jaar ervaring die wij bij ZazouTotaal webdesign hebben. Wij delen onze ervaring in één dag met jouw.

 • N

  Jarenlang ervaring in Marketing & webdesign

 • N

  Professionele website of webshop in één dag

 • N

  Bespaar je maanden van frustratie

 • N

  Geen technische (voor) kennis verreist

Geen stress, bouw je eigen website in WordPress

Een workshop is nog nooit zo leuk en functioneel geweest.
Elke ondernemer plukt er de vruchten van.

Als ervaren websitespecialisten is het ook voor ons heel mooi om vakkennis over te kunnen dragen en elke ondernemer weer succesvoller te maken met online business. We doen dat met plezier. Er zijn al veel cursisten met een grote troste glimlach de deur uitgegaan na een geslaagde dag. We hebben de ruimte, tijd en geduld. Het is daarom voor iedereen mogelijk om deze workshops te volgen. Je bent je eigen specialist en kunt zelf lekker aan de slag met de mooiste foto’s van je producten en de beste SEO-content. Reken maar, dat je het leuk vindt!

Workshop website maken

* Workshop van 9 tot 17 uur
* Workshop dagen in overleg
* Workshops ook mogelijk in het weekend

€ 599
 • Inclusief, koffie, thee en water

 • Inclusief heerlijke lunch

 • Inclusief Webmaster certificaat

 • Inclusief professionele template PRO

 • 1 op 1 workshop

 • Inclusief GRATIS support, ook na de workshop

 • Inclusief online handleiding

 • Tarieven excl. 21% btw

Workshop webshop maken

* Workshop van: 9.00 tot 17.00 uur
* Workshop dagen in overleg
* Workshops ook mogelijk in het weekend

€ 799
 • Inclusief, koffie, thee en water

 • Inclusief heerlijke lunch

 • Inclusief Webmaster certificaat

 • Inclusief professionele template PRO

 • 1 op 1 workshop

 • Inclusief GRATIS support, ook na de workshop

 • Inclusief online handleiding

 • Tarieven excl. 21% btw

Workshop website verbeteren

* Workshop in ochtend of middag
* Workshop dagen in overleg
* Workshops ook mogelijk in het weekend

€299
 • Inclusief, koffie, thee, water of frisdrank

 • Workshop op maat, naar jou behoefte

 • 1 op 1 workshop

 • Persoonlijke ondersteuning

 • Gratis supoort

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website of webshop laten maken

Vraag en antwoord

Sommige vragen van klanten

Is ZazouTotaal ervaren in het geven van workshops?

Wij bieden de workshops al jarenlang aan. We zijn allround websitespecialisten en dragen onze kennis graag over op toegankelijke wijze.

Worden de websites/webshops mobielvriendelijk gebouwd?

Uiteraard! De meeste mensen surfen mobiel. Het is not done, als dit niet keurig werkt en volledig zichtbaar is. Daar zorgen we dus voor.

Waarom worden de sites gemaakt in WordPress?

WordPress is één van de meest populaire systemen en grote vriend van Google. Het is gebruiksvriendelijk en compatibel met diverse plug-ins.

Op welke dagen worden de workshops gegeven?

Wij plannen de workshops in van maandag tot en met zaterdag aan de Mierloseweg 337 in Helmond.  Geef je voorkeur op en we zien je snel!

Kan ik na de workshop nog eens langs voor vragen?

Het zou toch gek zijn, als dat niet meer kan? Wij bieden GRATIS support na elke workshop.

Wat kan ik verwachten na een aanmelding?

Je ontvangt een bevestigingsmail met verzoek om gegevens in te vullen. Daarna volgt een betaallink en word je ingepland voor de workshop.