WordPress oplossingen

WordPress onderhoud inclusief hosting

Ontdek het gemak van een betrouwbaar bureau dat jouw WordPress website niet alleen beheert, maar ook verder ontwikkelt. Laat je website door ons beheren en ervaar de eindeloze mogelijkheden.

 • Supersnelle WordPress hosting binnen de EU
 • Een deskundig klantenserviceteam dat dagelijks voor je klaarstaat
 • Onfeilbare beveiliging voor jouw WordPress website
 • Continue bewaking van de prestaties van jouw website, 24/7


WordPress onderhoud en webhostingHosting en onderhoud

De ultieme WordPress onderhoud en webhosting ervaring:
een snelle, stabiele en veilige website Laat onze deskundigen al je zorgen wegnemen over de technische aspecten en veiligheid van jouw WordPress website.

Ervaar de luxe

En besteed je website onderhoud uit aan ZazouTotaal!

 • Z

  Webhosting

  Supersnelle WordPress webhosting
  Ervaar onze razendsnelle, volledig geoptimaliseerde en milieuvriendelijke WordPress webhosting, uitgerust met een Content Delivery Network (CDN) voor altijd bereikbare en toegankelijke websites voor jouw bezoekers.

 • Z

  Updaten

  Regelmatig gecontroleerde updates
  Onze experts controleren maandelijks updates van WordPress, plugins en thema’s! We maken automatisch back-ups van je website en bewaren deze drie maanden lang op een veilige locatie.

 • Z

  Veiligheid

  Onfeilbare beveiliging
  Wij bieden gratis SSL aan, evenals anti-spam en anti-virus bescherming om je WordPress website te beschermen tegen verdachte inlogpogingen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de gegevens van je bezoekers beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf.

   

 • Z

  Monitoring

  24/7 prestatiebewaking
  Ons team houdt jouw WordPress website 24 uur per dag in de gaten voor bekende kwetsbaarheden, bereikbaarheid, toegankelijkheid voor zoekmachines, snelheid en correcte werking. We grijpen meteen in als dat nodig is.

 • Z

  Klantenservice

  WordPress service & doorontwikkeling
  Heb je een vraag of een probleem? Neem contact op met onze WordPress specialisten via chat, mail of telefoontje, en we zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

 • Z

  Plugins

  De beste premium plugins
  Profiteer gratis van premium plugins (Yoast en WpRocket) en bespaar tot wel 240 euro per jaar.

   

WordPress onderhoud

Laat ons het regelen

Met onze uitgebreide WordPress beheer met webhosting oplossingen zorgen we ervoor dat je altijd een snelle, stabiele en veilige website hebt. Onze experts nemen alle technische en veiligheidsaspecten van je WordPress website uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van jouw online aanwezigheid.

Wij bieden razendsnelle en milieuvriendelijke webhosting, waarbij we gebruik maken van een CDN om ervoor te zorgen dat jouw website altijd toegankelijk is voor jouw bezoekers. Onze specialisten controleren maandelijks updates voor WordPress, plugins en thema’s en maken automatisch back-ups van je website, die drie maanden lang veilig worden opgeslagen.

Ervaar een veilige hosting

ZazouTotaal webhosting

Je kunt erop vertrouwen dat jouw WordPress website bij ons in goede handen is als het gaat om beveiliging. Wij bieden gratis SSL aan, samen met anti-spam en anti-virus bescherming om jouw website en de gegevens van jouw bezoekers veilig te houden.

Onze 24/7 prestatiebewaking zorgt ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert. We houden jouw website in de gaten op het gebied van kwetsbaarheden, bereikbaarheid, zoekmachine toegankelijkheid, snelheid

 • N

  Betaalbare tarieven

 • N

  Snelle response bij problemen

 • N

  Complete onderhoud

 • N

  Totale ontzorging

Onze lage tarieven

Ontdek onze veelzijdige pakketten

Maak kennis met onze drie allesomvattende WordPress beheer en hosting pakketten,
inclusief supersnelle hosting, onderhoud en doorontwikkeling van jouw WordPress website.

WordPress Website onderhoud

Compleet pakket voor het totale en veilige onderhoud van je WordPress website, inclusief een snelle en veilige webhosting.

€ 36,-
 • Snelle webhosting

 • Gecontroleerde updates

 • Sublieme beveiliging en back-ups

 • WordPress servicedesk

 • Maandelijkse updates

 • Gratis support

WordPress Webshop onderhoud

Compleet pakket voor het totale en veilige onderhoud van je WordPress webshop, inclusief een snelle en veilige webhosting.

€ 49,-
 • Snelle webhosting

 • Gecontroleerde updates

 • Sublieme beveiliging en back-ups

 • WordPress servicedesk

 • Maandelijkse updates

 • Gratis support

Wil je weten welke gevaren een slecht onderhouden WordPress website met zich meebrengt?

Ontdek in onze informatiegids waarom goed WordPress onderhoud essentieel is voor jouw website!

Vraag en antwoord

Vragen over WordPress onderhoud en webhosting

Wat omvat WordPress onderhoud

WordPress beheer omvat zowel het onderhoud van je website als het verzekeren van een snelle en betrouwbare hosting. Beide aspecten zijn cruciaal om je website optimaal te laten presteren en betreffen verschillende factoren die op punt moeten staan.

WordPress onderhoud houdt in dat de meest recente versie van ‘PHP’ geïnstalleerd is, alle WordPress plugins up-to-date zijn en verdachte inlogpogingen worden tegengehouden. Aan de andere kant heeft WordPress hosting voornamelijk invloed op de snelheid en veiligheid van je website.

Waarom kiezen voor onderhoud van je WordPress website

De belangrijkste reden is het besparen van aanzienlijke kopzorgen. Het zelfstandig beheren van je WordPress website vergt immers veel tijd en energie. Dit kan leiden tot uitstelgedrag en uiteindelijk verwaarlozing van je website.

Waarom kiezen klanten voor ons? Bij ZazouTotaal zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft. Onze software controleert dagelijks of je website vernieuwingen nodig heeft en geeft automatisch suggesties voor verbetering. Daarnaast bieden we supersnelle hosting en maken we dagelijkse back-ups van je website. Hiermee nemen wij het volledige WordPress beheer uit handen, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Is het mogelijk om zelf mijn website te beheren?

Als je enigszins technisch onderlegd bent en voldoende tijd hebt, kun je waarschijnlijk zelfstandig je WordPress website onderhouden. Ook het selecteren van een hostingprovider is doorgaans geen ingewikkelde taak. Toch beschikken de meeste ondernemers niet over de benodigde kennis of tijd om dit zelf te realiseren. Bovendien kunnen sommige complexe WordPress-problemen niet zomaar opgelost worden. Daarom geven veel ondernemers de voorkeur aan het uitbesteden van deze taken.

Is mijn website gegarandeerd nooit meer gehackt?

Hoewel we het graag zouden willen garanderen, kunnen we die belofte helaas niet maken. Wat we je wel verzekeren, is dat we er alles aan doen om jouw website optimaal te beveiligen. Mocht je website desondanks toch gehackt worden, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen!

Is hosting inbegrepen in jullie WordPress beheer pakketten?

Absoluut. Voor hosting werken we samen met Vimexx en Siteground, een bedrijf dat door onafhankelijke beoordelingen al jarenlang tot de wereldwijde top van Enterprise WordPress hosting oplossingen behoort.

Voeren jullie back-ups uit voor mijn website?

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zorgen wij ervoor dat er dagelijks een back-up van je website wordt gemaakt en deze tot wel 30 dagen wordt bewaard. Hierdoor kun je indien nodig altijd terugkeren naar een eerdere versie.

Worden updates real-time uitgevoerd?

Updates worden rechtstreeks op jouw website uitgevoerd, en dit gebeurt ’s nachts om eventuele hinder te voorkomen. Voordat we een update uitvoeren, maken we altijd eerst een back-up. Als er iets misgaat tijdens de update, kunnen we deze direct terugdraaien. Bovendien maakt ons onderhoudssysteem voorafgaand en na afloop van de update schermafbeeldingen van je pagina’s om te controleren of alles nog op zijn plaats staat.