ZazouTotaal webdesign en online marketing

Website maken workshop

Wil jij binnen één dag leren hoe je eenvoudig en snel een website of webshop op kunt bouwen en kunt onderhouden? Volg dan onze unieke Workshop WordPress met Divi of Elementor. De beste start om WordPress en/of Woocommerce goed te leren kennen.

webdesigner, webdesign, helmond, website laten maken, zazoutotaal, websitebureau, Google optimalisatie, website hoger in Google, webshop laten maken, online marketing bureau, betaalbare website, logo laten maken, logo ontwerper, grafisch design, grafisch ontwerper. dropschipping website, chat ai, chat gpt, blog artikelen schrijven, website onderhoud, Google reviews, radio reclame maken, cookies op mijn website, website winkel helmond. silvio van de Ven, Bas van Es, Elfi Maas

Je eigen website bouwen binnen één dag!

Een goede tekst zorgt ervoor dat je beeld tot leven komt. Jouw verhaal komt pas goed over als je ook krachtige teksten gebruikt. Wij zijn er voor jou en zetten het verhaal of de boodschap die je wilt overbrengen naar je klanten, snel en concreet op papier. Wij zoeken naar de juiste woorden die passen bij jou als bedrijf of bij de beleving die je wilt overbrengen. Met tekst kun je het verschil maken, je teksten zijn bij ons ook nog eens compleet SEO ingericht zodat jij overal op het internet te vinden bent.

Wij leren jou om zelf je website te bouwen

Wil jij een eigen website of webshop opzetten, maar weet je niet hoe? Of loop jij vast met het bouwen van je eigen website met WordPress of je webshop met Woocommerce en word je er gefrustreerd van? Wij begrijpen dit volkomen, een webshop opzetten kan soms een lastige opgave zijn. Om die reden hebben wij, speciaal voor jou, een unieke workshop opgezet omtrent webdesign. Na het volgen van deze workshop gaat het jou zeker lukken om je eigen WordPress website of Woocommerce webshop te gaan bouwen.

Heb je al een website, maar krijg je te weinig bezoekers, leads of conversies? Ook dan hebben we een geschikte workshop voor jou. Met deze workshop richten we ons volledig tot zoekmachine optimalisatie (SEO). Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon gezellig en zeer leerzaam op onze locatie in Helmond.

Binnen één dag gaan wij samen op een toegankelijke en actieve manier aan de slag om jouw website of webshop vanaf de basis naar wens op te bouwen. In de workshop laat ik je zien hoe je dat goed en zorgvuldig aanpakt. Het eindresultaat van de workshop is een mooie en professionele website, welke jij hebt gebouwd. Wij geloven in leren door te doen. Door onze manier van leren steek jij er zelf wat van op, wat voordelig is voor het onderhouden van je website. Je website is na de workshop direct klaar om online te gaan!

Wil jij ook zonder technische voorkennis je eigen website bouwen

Meld je dan nu aan voor onze workshop

Wordpress + Divi workshop

599
  • Workshop van 09:00 - 17:00
  • In één dag bouw jij samen met ons jouw eigen WordPress website
  • 1 op 1 workshop
  • Incl. Koffie, thee en water
  • Incl: lunch
  • Incl: uitleg en handleiding
  • Incl. professionele stockfoto's
  • Na afloop verdient Webmaster certificaat
  • GRATIS Support
Populair

reviews

Wat vinden onze klanten?

Transformeer je digitale aanwezigheid in slechts één dag met onze complete WordPress, Divi en Elementor masterclass

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is het hebben van een krachtige online aanwezigheid essentieel voor succes. Onze workshop is zorgvuldig ontworpen om je de kennis en tools te bieden die je nodig hebt om een dynamische en effectieve website te bouwen. Of je nu een ambitieuze blogger, een groeiende ondernemer of een creatieve ontwerper bent, onze cursus opent de deur naar oneindige mogelijkheden in de online wereld.

Stap voor stap naar je eigen website: een beginnersvriendelijke gids naar WordPress en zijn populaire page builders

Beginnen met WordPress kan overweldigend lijken, maar onze workshop demystificeert het proces met een heldere, stap-voor-stap aanpak. Je leert alles over de basisprincipes van WordPress, en hoe je de kracht van page builders zoals Divi en Elementor kunt gebruiken om visueel aantrekkelijke en functioneel rijke websites te ontwerpen. Deze tools zijn speciaal ontworpen om het bouwproces te vereenvoudigen, waardoor je zonder enige codeerkennis toch een professionele website kunt opzetten.

Elke deelnemer bouwt een unieke website: hands-on ervaring met directe resultaten

Wat onze workshop onderscheidt, is de focus op praktische ervaring. Je brengt de geleerde theorieën direct in de praktijk door aan je eigen project te werken. Deze aanpak zorgt ervoor dat je aan het eind van de dag niet alleen over theoretische kennis beschikt, maar ook over een concrete, werkende website die je naar eigen wens hebt vormgegeven. Dit directe resultaat is een enorme motivatieboost en het perfecte startpunt voor je online avontuur.

Leer de kunst van effectieve webdesign: SEO, mobiele responsiviteit, en gebruikerservaring

In onze workshop gaan we verder dan alleen het bouwen van een website. Je leert ook hoe je ervoor zorgt dat je site gevonden wordt door zoekmachines en hoe je een optimale gebruikerservaring biedt op zowel desktops als mobiele apparaten. SEO (zoekmachineoptimalisatie) is cruciaal voor online succes, en onze experts geven je de ins en outs om je website zo te optimaliseren dat hij hoger scoort in zoekresultaten. Bovendien, met de groeiende trend van mobiel internetgebruik, is het essentieel dat je website responsief is en snel laadt op alle apparaten.

Ondersteuning en community: groei verder na de workshop

Een uniek aspect van onze workshop is de voortdurende ondersteuning die je ook na afloop ontvangt. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan bij het verder ontwikkelen van je website? Ons team staat klaar om je te helpen. Daarnaast word je deel van een community van gelijkgestemden, waar je ervaringen kunt delen, feedback kunt krijgen en samen kunt groeien. Dit netwerk van medecursisten en experts is een waardevolle bron van kennis en inspiratie.

Neem de controle over je online toekomst: schrijf je in voor onze workshop

Onze workshop biedt niet alleen een diepgaande introductie tot WordPress en zijn meest populaire page builders, maar ook praktische ervaring in webdesign, SEO, en mobiele optimalisatie. Met onze hulp kun je de digitale toekomst met vertrouwen tegemoet treden en een online aanwezigheid creëren die echt opvalt. Ben je klaar om je digitale dromen waar te maken? Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en zet de eerste stap naar het bouwen van een succesvolle website.

Door deel te nemen aan onze workshop, investeer je niet alleen in de ontwikkeling van een website, maar ook in je toekomstige succes