ZazouTotaal Webdesign en online marketing

Website actie

Ontdek je online potentieel met onze Ultieme Website & Branding Deal!

webdesigner, webdesign, helmond, website laten maken, zazoutotaal, websitebureau, Google optimalisatie, website hoger in Google, webshop laten maken, online marketing bureau, betaalbare website, logo laten maken, logo ontwerper, grafisch design, grafisch ontwerper. dropschipping website, chat ai, chat gpt, blog artikelen schrijven, website onderhoud, Google reviews, radio reclame maken, cookies op mijn website, website winkel helmond. silvio van de Ven

Kosten website laten maken

Je moet onderscheid maken tussen de kosten voor het initiële ontwerp en de operationele kosten zoals webhosting en updates. Let altijd op als de prijs voor een website laten maken goedkoop is, de kans is dan groot dat er verborgen kosten zijn die later op je bordje komen te liggen. Een betere deal is een website laten maken voor een vaste prijs met een onderhoudsabonnement. Dan weet je precies wat de kosten zijn, nu en in de toekomst. Bij ZazouTotaal houden we van duidelijke afspraken en heldere voorwaarden 

Meer dan alleen een website

Bij ZazouTotaal zijn we ervan overtuigd dat jouw website de drijvende kracht achter je succes kan vormen. Door gebruik te maken van doelbewuste ontwerpen en een makkelijk te gebruiken interface, creëren we websites die niet alleen je klanten aantrekken, maar ook zorgen voor conversie. Wij dragen zorg voor een website die naast esthetisch ook functioneel optimaal presteert.

Onze actie paketten

ACTIE ACTIE ACTIE!

One-pager actie

Website actie

Maak een afspraak

Wil je gebruik maken van deze actie?

Grijp nu uw kans met de exclusieve actie bij Zazoutotaal! Voor een beperkte tijd bieden we uitzonderlijke kortingen aan. Dit is uw uitgelezen kans om te profiteren van onze aanbiedingen tegen verlaagde prijzen. Mis deze unieke kans niet om voorop te lopen.

webdesigner, webdesign, helmond, website laten maken, zazoutotaal, websitebureau, Google optimalisatie, website hoger in Google, webshop laten maken, online marketing bureau, betaalbare website, logo laten maken, logo ontwerper, grafisch design, grafisch ontwerper. dropschipping website, chat ai, chat gpt, blog artikelen schrijven, website onderhoud, Google reviews, radio reclame maken, cookies op mijn website, website winkel helmond. silvio van de Ven, Bas van Es, Elfi Maas

reviews

Wat vinden onze klanten?

Maakt een boom die omvalt in het bos geluid, als er niemand in de buurt is? Hoe vind je een speld in een hooiberg? Er is nog een vraag die meer van deze tijd is: Bestaat een bedrijf dat niet te vinden is op het internet? Dat is mogelijk, toch zoeken de meeste consumenten en zakelijke afnemers als eerste online wanneer ze zoeken naar een product of dienst. Social media is daarbij een effectief communicatiemiddel, een website laten maken biedt nog meer mogelijkheden voor ondernemers.

Van ZZP-er tot multinational; met een website van ZazouTotaal open je de digitale deuren naar jouw onderneming. Het is wel van belang dat de ‘etalage’ uitnodigend is, en dat de deur niet op een slakkengangetje opent. Dit zijn zaken die bij een goede website laten maken van belang zijn. En de kosten? Daar wil je gewoon duidelijkheid over hebben.

Op deze pagina leggen we alles uit over websites maken bij ZazouTotaal en de kosten die daarmee gepaard gaan. En over de deur gesproken… Je kunt gewoon bij ons binnenlopen in onze WebsiteWinkel Helmond. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Kosten website laten maken

Wat is normaal gesproken de prijs van een website laten maken? Dit varieert van enkele honderden euro’s tot aan tienduizenden euro’s voor de meeste bedrijven. Internationale organisaties geven vaak zelfs tonnen uit aan hun website. En dan hebben we het alleen nog maar over het webdesign. Als er teksten geschreven moeten worden dan is er een copywriter nodig, als het systeem updates nodig heeft om de veiligheid van bezoekers te waarborgen, dan komen hier ook weer kosten bij kijken.

Je moet onderscheid maken tussen de kosten voor het initiële ontwerp en de operationele kosten zoals webhosting en updates. Let altijd op als de prijs voor een website laten maken goedkoop is, de kans is dan groot dat er verborgen kosten zijn die later op je bordje komen te liggen. Een betere deal is een website laten maken voor een vaste prijs met een onderhoudsabonnement. Dan weet je precies wat de kosten zijn, nu en in de toekomst. Bij ZazouTotaal houden we van duidelijke afspraken en heldere voorwaarden.

De prijzen van een website laten maken zijn dus variabel, dit is overigens niet een nadeel. Het is immers niet nodig voor een klein bedrijf om tienduizenden euro’s uit te geven om een website te laten maken. Naast de initiële kosten moet de site ook ingevuld worden met relevante content. Voor sommige ondernemers is een ‘visitekaartje op het internet’ al ruimschoots voldoende. De huisstijl in combinatie met wervende teksten en wellicht enkele foto’s geeft vaak al een goede impressie van het aanbod. Bij ZazouTotaal denken we proactief mee over de content en invulling van de website.

Als de prijzen van een website laten maken stijgen, dan zijn er ook meer mogelijkheden. Denk aan professionele fotografie met licentie. Of professionele teksten die zowel informeren als wervend zijn. Je kunt ervoor kiezen om dergelijke invulling later uit te voeren, het kan kosten besparen door dit bij de prijs van een website laten maken in te calculeren. Laat je hierover voorlichten door ZazouTotaal in Helmond. Zo krijg je een website op maat waar je echt profijt van hebt.

Kosten professionele website laten maken

Het is een bekend gegeven in het bedrijfsleven dat de kosten niet zozeer van belang zijn, het gaat om wat het oplevert. Als je op basis van premium grondstoffen een product kan maken met een hogere winstmarge, dan is dat het geld ruimschoots waard. Dit geldt ook voor de kosten van een website maken. Je kunt het onderste uit de kan proberen te halen en voor de goedkoopste aanbieder gaan. Dit kan tot gevolg hebben dat de site ondermaats presteert, niet aantrekkelijk is voor bezoekers of gewoon niet vindbaar is in zoekmachines. Dan kost het meer dan geld alleen, je zet de reputatie van het bedrijf op het spel.

Moet je kosten maken voor een website?

Er zijn immers gratis tools zoals WordPress waarmee iedereen aan de slag kan gaan. Dit is juist, tot op zekere hoogte. Zo heb je naast een Content Management Systeem (CMS) ook ruimte nodig op een server. Er moet een domeinnaam geregistreerd worden, een mail account worden opgezet etc. En dan hebben we nog slechts een ‘lege’ site. Bij een website maken liggen de kosten voor een groot deel in de content, de invulling van de pagina’s. Vervolgens is er nog de SEO ofwel zoekmachine optimalisatie. Want een mooie website wordt niet automatisch opgepikt door Google, ook hier is weer werk aan de winkel. De webwinkel dus! ZazouTotaal heeft alle kennis in huis om aantrekkelijke sites te maken die gezien worden, bekijk de standaardpakketten op onze pagina.

Bij het maken van een website worden kosten gemaakt voor diverse zaken waaronder:

 • Grafisch ontwerp: Dit kan de huisstijl zijn, het logo, de kleur en lettertypes. Als er reeds een huisstijl voorhanden is, dan kan deze worden geïntegreerd bij de website laten maken. Anders kan er door ZazouTotaal een nieuwe huisstijl worden ontworpen.
 • Indeling van pagina’s: Navigatie binnen de website moet logisch zijn en de bezoekers naar de juiste pagina’s leiden. Dit is van groot belang om de conversie te verhogen of anders gezegd; van geïnteresseerde kijkers naar betalende klanten te gaan.
 • Interactieve elementen: Een websitebezoek is een interactief proces. De bezoeker krijgt content voorgeschoteld en heeft zelf de keuze om te klikken, scrollen, een formulier in te vullen of een product in het winkelmandje te leggen. Deze interactieve elementen moeten naar behoren werken en duidelijk zijn.
 • Koppeling van social media: Het koppelen van platformen zoals Facebook, Instagram, YouTube en X (voorheen Twitter) gaat allemaal via de eigen website. De site is een centraal middelpunt van waaruit koppelingen worden gemaakt. In tegenstelling tot social media platformen heb je op een website van ZazouTotaal alle touwtjes in handen.
 • Teksten schrijven: Kwaliteit boven kwantiteit en duidelijke tekst boven ondoorgrondelijke proza. Een tekst schrijven voor een website is niet hetzelfde als een boek schrijven of een advertentie. Naast de inhoud en leesbaarheid voor de bezoeker speelt vindbaarheid voor zoekmachines ook een belangrijke rol in teksten schrijven.
 • Zoekmachine optimalisatie: Het internet bestaat uit webpagina’s die via zoekmachines vindbaar zijn. Bij een website bouwen gaan kosten gepaard, het zou jammer zijn als je hier de vruchten niet van kunt plukken. SEO is de term voor optimalisatie voor zoekmachines. Zo scoor je hoger in Google, ook zonder te adverteren.
 • Marketing: Uiteindelijk verkoop je als ondernemer niet de website maar producten of diensten. De kosten voor een website laten maken zullen snel terugverdiend worden door slim marketing en promotie toe te passen. Dit kan overigens ook in combinatie met fysieke media zijn zoals visitekaartjes, flyers of advertenties in de krant.
 • Rich media content: Tekst moet goed zijn, daarnaast trek je de aandacht met afbeeldingen, video en andere soorten ‘rich media’. Bij het maken van een website zullen kosten voor dergelijke producties doorgaans niet in het standaard tarief worden opgenomen, de kosten voor dergelijke content is namelijk heel variabel.
 • Webshop: Wil je direct producten verkopen via de website? Dat is mogelijk, als onderdeel van de site of exclusief een webwinkel. Zo kun je de verkoop een enorme boost geven, naast een fysieke winkel of geheel digitaal. Ook is het mogelijk om digitale producten te verkopen zoals ebooks of cursussen.
 • Onderhoud: Het internet staat nooit stil, het is daarom van belang dat de website onderhouden wordt. Dit gebeurt bij ZazouTotaal door plugins te updaten maar ook de indeling van een website aan te passen of nieuwe content toe te voegen. Als de onderneming zich ontwikkelt, dan groeit de site mee.
 • Hosting: Er zijn veel optimalisaties om een pagina snel te laten laden. Hosting zorgt ervoor dat een website bereikbaar is, snel laadt en mede daardoor ook beter vindbaar is in Google. De meest flitsende website wordt genadeloos weggeklikt als deze niet vlot laadt.

Wat kost een website maken bij ZazouTotaal? Gemiddeld genomen spenderen ondernemers binnen ZZP en MKB tussen 1000 en 2000 euro voor een website laten maken. Dan hebben we het over een volledig functionele website die online staat. Afhankelijk van de overeenkomst zijn er vervolgens maandelijkse kosten voor webhosting en onderhoud waarbij ZazouTotaal maatwerk opties biedt. Een abonnement kost gemiddeld genomen enkele tientallen euro’s per maand. Dit is een belangrijk onderdeel in het geheel. Zo moet de hosting provider ervoor zorgen dat de pagina’s snel laden en bereikbaar zijn. Iedere storing kan de omzet laten kelderen. Als er nieuwe versies van het CMS uitkomen is het van belang om direct updates uit te voeren. Wij verzorgen alle technische details.

Ontdek de mogelijkheden die het internet biedt en informeer bij ZazouTotaal naar een betaalbare website laten maken die gezien wordt!