Website analyse

Ontdek de kracht van jouw website met onze gratis website analyse

Tijdens de website analyse verdiepen we ons in het ontwerp van de site, de structuur, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We bekijken de site vanuit het perspectief van een kritische klant en evalueren alle componenten en functionaliteiten. Samen stellen we de doelstellingen van je website/winkel vast, waarna we beoordelen hoe goed je huidige site hieraan voldoet en hoe we dit kunnen verbeteren.

Het optimaliseren van het ontwerp en de functionaliteit van je site zorgt ervoor dat klanten sneller een bestelling plaatsen of een aanvraag indienen. Naast een analyse van de lay-out is het cruciaal dat we een grondige SEO-analyse uitvoeren. We onderzoeken hierbij of je site goed geïndexeerd wordt door Google, zodat je sneller verschijnt in de organische zoekresultaten.

Wat kun je van ons verwachten?
In onze website analyse onderzoeken we diverse aspecten van je site en geven we antwoord op vragen zoals:

– Hoe goed is je site vindbaar?
– Spreken de teksten op je site bezoekers aan?
– Hoe aantrekkelijk oogt je site? (ontwerp en vormgeving)
– Is je boodschap duidelijk en sluiten de teksten aan bij de vindbaarheid?
– Hoe gebruiksvriendelijk is je site?
– Hoe zit het met de conversieresultaten op je site, worden bezoekers aangespoord tot actie en/of aankoop?
– Hoe eenvoudig kan de site aangepast worden, is de technologie up-to-date en werkt de site op mobiele apparaten (responsive design)?
– Maak je gebruik van sociale media en hoe goed is je bedrijf vindbaar op verschillende sociale platformen?

Hoe presenteren we deze analyse?
Na het uitvoeren van de website analyse ontvang je van ons een rapport met al onze bevindingen. Hierin doen we aanbevelingen en krijg je een gestructureerd actieplan, gebaseerd op een prioriteitenlijst. Deze lijst is opgesteld op basis van kosten, implementatietijd en terugverdientijd. Ook worden de quick wins in kaart gebracht.

Wil je graag een uitgebreide website analyse door ons laten uitvoeren?

Neem contact op