ZazouTotaal webdesign & Online marketing

Webshop maken workshop

Jouw professionele webshop laten maken door iemand anders is natuurlijk hartstikke mooi en handig, maar het is natuurlijk veel leuker als jij dit ook zelf kan doen. Dit kan! Met de hulp die jij van ZazouTotaal kunt krijgen kun jij straks binnen no-time jouw eigen webshop maken. Hoe snel? Wij leren jou binnen een dag met onze cursus webshop bouwen hoe jij dit zelf kunt doen.

webdesigner, webdesign, helmond, website laten maken, zazoutotaal, websitebureau, Google optimalisatie, website hoger in Google, webshop laten maken, online marketing bureau, betaalbare website, logo laten maken, logo ontwerper, grafisch design, grafisch ontwerper. dropschipping website, chat ai, chat gpt, blog artikelen schrijven, website onderhoud, Google reviews, radio reclame maken, cookies op mijn website, website winkel helmond. silvio van de Ven, Bas van Es, Elfi Maas

Cursus webshop maken in één dag!

 

Welkom bij onze exclusieve 1-op-1 workshop “Webshop Maken”, een unieke kans voor ondernemers die de kunst van het online verkopen willen meester maken. In deze intensieve cursus, aangeboden door ZazouTotaal, leer je in slechts één dag hoe je zelfstandig een professionele webshop kunt opzetten en beheren met WordPress en WooCommerce. Of je nu een startende ondernemer bent of je bestaande bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, onze persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte adviezen bieden de perfecte springplank naar online succes.

Schrijf je nu in en transformeer je ambitie in realiteit met onze hands-on, praktijkgerichte aanpak. Ontdek de vrijheid van het zelf bouwen en onderhouden van je webshop, en zet vandaag nog de eerste stap naar een bloeiende online business!

Onze paketten

Webshop maken workshop tarief

Wordpress + Woocommerce workshop

799
  • Workshop van 09:00 - 17:00
  • In één dag bouw jij samen met ons jouw eigen WordPress website
  • 1 op 1 workshop
  • Incl. Koffie, thee en water
  • Incl: lunch
  • Incl: uitleg en handleiding
  • Incl. professionele stockfoto's
  • Na afloop verdient Webmaster certificaat
  • GRATIS Support
Populair

reviews

Wat vinden onze klanten?

Workshop webshop maken: bouw zelf jouw professionele online winkel

In het digitale tijdperk van vandaag is het voor ondernemers essentieel om online aanwezig te zijn. Een professionele webshop is niet alleen een virtuele etalage van je producten of diensten, maar ook het hart van je onderneming waar interactie met klanten plaatsvindt. Begrijpen hoe je een eigen webshop kunt opzetten en beheren, geeft je niet alleen controle over je online aanwezigheid maar kan ook aanzienlijk besparen op kosten. Daarom biedt ZazouTotaal een workshop aan waarin je leert hoe je binnen één dag je eigen professionele webshop kunt bouwen.

Wat kun je verwachten van onze workshop?

De workshop “Webshop Maken” van ZazouTotaal is een intensieve, praktijkgerichte training waarin je leert hoe je een eigen webshop kunt opzetten met behulp van WordPress en WooCommerce. Deze workshop is speciaal ontworpen voor ondernemers die hun online winkel zelf willen opzetten, zonder technische voorkennis. We doorlopen het gehele proces, van het kiezen van een domeinnaam en hosting, tot het inrichten van je webshop en het optimaliseren voor zoekmachines.

Waarom zou je zelf een webshop Willen bouwen?

Het zelf bouwen van je webshop heeft verschillende voordelen. Ten eerste geeft het je volledige controle over het ontwerp en de functionaliteiten van je website. Je kunt aanpassingen maken wanneer je maar wilt, zonder te hoeven wachten op een webdesigner of developer. Ten tweede bespaar je aanzienlijk op de kosten die normaal gepaard gaan met het laten bouwen en onderhouden van een webshop. Tenslotte, door zelf aan de slag te gaan, verkrijg je waardevolle kennis en vaardigheden die je in de toekomst kunt inzetten voor het verder uitbreiden en optimaliseren van je online business.

Programma van de Workshop

De workshop is opgebouwd uit verschillende onderdelen, die allemaal essentieel zijn voor het succesvol opzetten van een webshop:

1. Introductie tot WordPress en WooCommerce: Leer de basis van deze populaire tools en hoe ze samenwerken om een krachtige online winkel te creëren.
2. Kiezen van een Domeinnaam en Hosting: We helpen je met het kiezen van een passende domeinnaam en het opzetten van hosting, zodat je webshop altijd snel en betrouwbaar is.
3. Inrichten van de Webshop: Ontdek hoe je producten toevoegt, categorieën beheert, en je webshop inricht volgens je huisstijl.
4. Betalingsmethoden en Verzending: Leer hoe je verschillende betalingsmethoden en verzendopties kunt instellen om aan de behoeften van je klanten te voldoen.
5. Zoekmachine Optimalisatie (SEO): Krijg inzicht in de basis van SEO, zodat je webshop goed vindbaar is voor potentiële klanten.
6. Onderhoud en Beveiliging: We leren je hoe je je webshop up-to-date en veilig houdt tegen online bedreigingen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

We begrijpen dat iedere onderneming uniek is. Daarom bieden we tijdens onze workshop persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat je met specifieke vragen terecht kunt en advies op maat krijgt. Onze ervaren trainers hebben jarenlange ervaring in het bouwen van websites en webshops en delen hun kennis en inzichten graag met jou.

Waarom kiezen voor ZazouTotaal?

Bij ZazouTotaal geloven we in het empoweren van ondernemers door ze de tools en kennis te bieden om zelf succesvol online te zijn. Onze workshop is niet alleen een leerervaring, maar ook een investering in jezelf en je bedrijf. Na de workshop heb je niet alleen een werkende webshop, maar ook de vaardigheden om deze verder te ontwikkelen en optimaliseren.

Schrijf Je In en Zet de Eerste Stap naar Online Succes

Ben je klaar om de regie over je online aanwezigheid in eigen handen te nemen? Meld je dan nu aan voor onze workshop “Webshop Maken” en ontdek hoe je binnen een dag je eigen professionele webshop kunt lanceren. Bezoek onze website voor meer informatie over de cursusdata, locatie, en hoe je je kunt inschrijven. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar online succes!