Google website optimalisatie

Scoor hoog in Google

Trek meer bezoekers aan naar je website of webshop voor meer omzet

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google


Je website snel gevondenSEO laat je opvallen

Je website wordt gevonden en bezocht

ZazouTotaal zorgt dat je bedrijf opvalt voor Google. klanten vinden je snel in de zoekmachine. een onmisbaar onderdeel in je marketingstrategie.

Een stevige basis voor succes

Laat ons je website of webshop optimaliseren voor meer conversie

 • Z

  SEO Essentials pakket

  Met het ‘Google Essentials pakket ’van ZazouTotaal, stijgt je conversie. Onze focus gaat in jouw voordeel werken. Terwijl jij druk bezig bent met ondernemen, doen wij onderzoek. De focus in vindbaarheid ligt hierbij vooral op de branche, waarin je onderneemt. Wij geven je deskundige tips en tricks, zodat je begrijpt, hoe je online succesvol onderneemt. ZazouTotaal is expert in SEO. We maken een technische analyse van je huidige website. We kijken naar de structuur, leeftijd van je site, en of je vindbaar bent. SEO-content is hierin een belangrijke sleutel. We melden je website aan bij Google mijn bedrijf. Een gepersonaliseerd profiel valt op, dus hoe meer informatie er wordt vermeld, hoe beter. Zie het als een fundament van je bouwwerk. Je bedrijfsinformatie is in één klik overzichtelijk te vinden. Je nodigt mensen uit, contact met je op te nemen.

  Neem je bij ons het SEO Essentials Pakket af, dan krijg je het zoekwoordenonderzoek er gratis bij!

 • Z

  SEO-Ranking programma

  Neem je het SEO-ranking programma bij ons af, dan leggen we je website bloot. Dat moet echt. Alle knelpunten worden opgespoord en zo kun je ook zien, wat er aan verbetering nodig is. Een website dient snel, veilig en gebruiksvriendelijk te werken, anders haken bezoekers af. Er zijn altijd kapers op de kust, dus waarom zouden ze moeite doen? Zorg er dus voor, dat je vindbaar bent en blijft. ZazouTotaal geeft je podium, gun je bedrijf dit succes! Google beoordeelt kritisch op maar liefst 200 factoren. Wij schrikken hier niet van, maar pakken juist alles met een scherp vizier aan. We brengen je merk onder de aandacht. Je online-positie in de markt stijgt waardoor je meer omzet genereert. Met Google Search console voeren we een servercontroles uit. Deze tool geeft inzichtelijke statistieken. Zo zien en handelen wij, waar verbeteringen aangebracht kunnen worden.

 • Z

  Lokale SEO

  Klanten zoeken vaak tegelijk op locatie en de branche. Deze combinatie kun je goed benutten. Met treffende lokale SEO, trek je bezoekers aan, die in de buurt wonen. Ook hier is Google een uitstekende tool, om in te zetten voor jouw succes in ondernemen. Het vinden van jouw bedrijf en de plaats waarin je acteert, maken we interessant voor Google. De opmaak van SEO- teksten, gericht op de locatie, met een pakkende CTA ( Call to action), dat is wat wij voor je regelen. Laat bezoekers weten, dat je goed én in de buurt bent. Lokale landingspagina’s zijn de ideale manier om lokaal te blijven adverteren, zonder hoge publicatiekosten.

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google
Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google

Onderneem!

Online succes begint hier!

ZazouTotaal denkt mee met het MKB! Daarom kunnen wij ook de vindbaarheid van jouw business vergoten, voor een betaalbare prijs. Je website werkt veilig, snel én is goed vindbaar in de zoekmachines. Ondernemen staat nooit stil. ZazouTotaal zorgt voor bezoekers, zelfs als je slaapt. Veel klanten gingen je voor, met succes. Wij blijven bij in ons vak en volgen de ontwikkelingen. Daar profiteer je maximaal van met jouw online marketing.

24/7

Online bereikbaar

Met professionele Google optimalisatie door ZazouTotaal,
ben je nooit onbereikbaar.

 • N

  Hoge positie in Google

 • N

  Verbeterde HTML

 • N

  Meer bezoekers en omzet

 • N

  SEO content

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google

Onze tarieven

De scherpste tarieven maken het mogelijk

ZazouTotaal heeft zeer scherpe prijzen, met een betrouwbare en vakkundige dienstverlening.

Google Essentials SEO

Met dit SEO basis pakket gaan we je website of webshop beter optimaliseren voor Google.

€ 449
 • Google website scan

 • Zoekwoorden onderzoek

 • Teksten herschrijven

 • Diverse off-line aanpassingen

 • Google website Basis € 449,-

 • Google webshop Basis € 599,-

Website SEO-ranking

Met ons SEO-ranking programma gaan alles uit de kast halen voor een hogere plek in Google.

€ 199,-
 • Diverse online en offline aanpassingen

 • Concurrentie analyses

 • Uitgebreide zoekwoord onderzoeken

 • interne en backlinks plaatsen

 • Content creatie

 • Landingspagina's toevoegen

 • Blog artikelen toevoegen

 • Technische optimlaisatie

 • En nog veel meer...

 • Eenmalige opstartkosten € 249,-

 • Maandelijkse fee € 199,-

 • Minimale deel name is 12 maanden

Lokale website SEO

Dankzij onze aanpak ben jij straks lokaal beter vindbaar en zichtbaar in Google.

€ 399
 • Uitgebreid zoekwoorden onderzoek

 • Concurrentie analyse

 • Doelgroep bepalen

 • Content creatie

 • Landingspagina's opzetten

 • Dus beter vindbaar maken

Website winkel Helmond ZazouTotaal Webdesign en online marketing website laten maken Google seo optimalisatie scoor hoger in Google

Waarom SEO bij ZazouTotaal

Check, check, dubbelcheck, geen vraag is ons te gek!

Support hoort bij ons. We zijn er voor jou. Goede bereikbaarheid is voor ons heel normaal. Niet voor niets hebben we zeer tevreden klanten.

Kwaliteit boven kwantiteit

We nemen de tijd voor elke klant en website. Bij ons geen massa is kassa!

Elke ondernemer verdient succes

Dat is ons motto! Daarom blijven onze tarieven zeer aantrekkelijk.

Google is fantastisch!

Wij kennen Google, en Google kent jou straks ook!

Zoeken en snel vinden

Hé Google, zoek….. en hop, jouw bedrijf valt op door sterk toegepaste SEO

Sleutelwoorden en pakkende teksten

Geen opsomming van sleutelwoorden. SEO- content in keigoede teksten.

Wij zijn blij met onze tevreden klanten

We doen wat we beloven. Dat doen we al jarenlang. We begrijpen het belang van een sterke website/webshop maar al te goed.

Dat is onze kracht, dat is onze missie!

Vakman met verstand van zaken
Silvio is creatief, vriendelijk, heeft verstand van zaken en loopt altijd een stapje voor.
Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons ging helpen bij onze online vindbaarheid.
Naar een tijdje zoeken kwamen wij uit bij Silvio van Zazou totaal, hiervan hebben wij geen seconden spijt.

Yvonne Haarsma

My Design Floors

ZazouTotaal heeft voor een perfecte goed uitziende en praktische website gebouwd met een mooi en overzichtelijk design. Alles is helemaal correct volgens afspraak verlopen en hiermee heeft ZazouTotaal een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf geleverd. Perfecte vriendelijke service en uitleg. Een aanrader!

Casper Janssen

Hit-it Music
Betrouwbare partner in webdesign
Silvio heeft de bouw van onze website overgenomen van een andere partij, waar we niet zo’n fijne ervaringen mee hadden.
Ondanks dat hij met een lastig ontwerp van onze designer moest werken, ging hij de uitdaging aan, met uitstekend resultaat. Silvio is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

Maartje Horsman

Enter next Level

Zazou Totaal is een top bedrijf! Zeker een aanrader! De service is perfect, ze helpen je overal bij en reageren bijna direct op de mail! Ze staan letterlijk 24/7 voor je klaar! Ik ben zeer tevreden over Zazou Totaal! Bedankt Silvio voor alle goede zorgen!

Nana van Veghel

By Nana's

We zijn super blij met onsze nieuwe site. Mooi strak en modern. De samenwerking ging soepel en ze weten wie je bent als je belt je bent geen nummer.Als er problemen zijn wordt dit ook snel opgelost. Ook als we iets op de site willen hebben wordt dit opgelost.Fijne samenwerking.Bedankt zazou.

Robin Wegereef

Grillhouse By Onsz