Zazoutotaal webdesign & Online marketing

Bedankt voor je aanvraag

Wij sturen je vandaag nog de gevraagde offerte…

Je offerte aanvraag is verstuurd

We nemen je aanvraag door en nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kan het zijn dat we aanvullende informatie nodig hebben. Wil je je aanvraag bespreken? Bel ons dan gerust of stuur ons een WhatsApp bericht.

Hoe gaan we verder?

Je krijgt van ons een scherpe aanbieding in je mailbox. Ga je daarmee akkoord? Dan plannen we de bouw van je website of het ontwerp van je logo of huisstijl in. Vaak kunnen we daar binnen een paar werkdagen mee beginnen. Het is handig als je alvast begint met het verzamelen van afbeeldingen, het schrijven van teksten en het bedenken van een indeling. Die lever je bij ons aan, waarna we kunnen starten!

50% aanbetaling vooraf

Nadat je ons hebt laten weten dat jhe akkoord gaat met ons zeer mooie voorstel, zullen wij de gemaakte afspraken omzetten naar een definitieve offerte, waarin in netjes alles staat vermeld. Bij akkoord kun je deze offferte digitaal met je muis onderteken. Na het ondertekenen van deze offerte ontvang je automatich een aanbetalingsfactuur van 50% van het totaal bedrag. Na betaling van deze aanbetalingsfactuur, gaan wij je website in productie nemen. De restant wordt pas betaald nadat met jouw goedkeuring de website online en live kan.

Een eerste opzet

We maken binnen een paar dagen een opzet voor je. Bevalt het je? Dan gaan we ermee verder en maken de website af. Ben je niet tevreden? Dan zorgen we voor een alternatief. Vaak werkt het het beste als je je website ‘live’ kunt zien. Je kunt dan ook meekijken naar de wijzigingen zodat we snel kunnen schakelen. We komen dan vanzelf tot een opzet waar we allebei blij mee zijn.

De website afronden

Als we het eens zijn over het design vullen we de website en zorgen voor werkende contactformulieren en andere eventuele extra’s. We nemen de website dan nog een keer door om de puntjes op de i te zetten. Ben je helemaal tevreden? Dan zetten we de website live!

Nog vragen?

Heb je vragen over je aanvraag of wil je meer weten over wat de volgende stap is? Neem dan gerust contact op. Je kunt ons bellen op 0492-236015 of stuur ons een e-mail.